Saturday, 31 March 2012

cinta

Greeting Text

hei.....jawab salam Ana dulu tau ....okay sumpah rindu dekat blog nie...dah berhabuk dah blog nie....mehh same2 kita buang sarang labah2 yg adew dekat blog Ana nie...okay i just want to talk about Love.....Aper maksud love?? Okay Ana pun tak berapa pandai sangt tentang cinta2 nie...Ana terkejut sebab adew jugk yg suka Ana...okay memang pelik kan...Asal dia suke Ana??Ana pun tak tahu tibe2 terjatuh hati dekat dia...then tarikh 28 haribulan 3 dia ajak couple...Ana terima dia sebab Ana cinta kan ....sepanjang kami bercinta dia tak pernah buad saye sakit hati....dia sesangat lah suwikk....i love him..korunk mesti nak  kate aku playgirl kan kan??kate lah aku tak kesah...aku redha jer lah..Dalam kelas ramai jeles Ana dengan dia...cinta2 jugak tapi Ana tak abaikan pelajaran....Ana makin bersemangat untuk belajar kerana dia selalu tolong Ana...Adakah cinta kami akan kekal??InsyaAllah kalau ada jodoh ...right?? kami same kelas,kami same2 pengawas....auu ....Ana jatuh cinta dengan dia sejak kami menjadi pengawas...tak thu kenape tibe2 jatuh hati dekat dia...but dia suka kan Ana terlalu lame tapi dia malu nak cakap..Dulu dalam kelas Ana dengan dia ..tak habis2 gaduh...setiap hari plak tu....okay lah sampai sini jer cite nye....

i love him +i miss you.....

2 comments:

iffah said...

hai ana.lme tak jumpe..hahaha..pengawas??cepatnye jadi pengawas!!conggrate!!pengawas ape??koperasi or sekolah or pss??
ape2 hope your relationship with him will berkekalan..bubye..assalamualaikum!

farhana said...

hai.. aah memang lame kan tak jumpa..rindu dekat kau...aku pengawas sekolah jer.... huhuhu...thanks... Amin ...bye.... i love you... <3 wslm