Saturday, 31 March 2012

cinta

Greeting Text

hei.....jawab salam Ana dulu tau ....okay sumpah rindu dekat blog nie...dah berhabuk dah blog nie....mehh same2 kita buang sarang labah2 yg adew dekat blog Ana nie...okay i just want to talk about Love.....Aper maksud love?? Okay Ana pun tak berapa pandai sangt tentang cinta2 nie...Ana terkejut sebab adew jugk yg suka Ana...okay memang pelik kan...Asal dia suke Ana??Ana pun tak tahu tibe2 terjatuh hati dekat dia...then tarikh 28 haribulan 3 dia ajak couple...Ana terima dia sebab Ana cinta kan ....sepanjang kami bercinta dia tak pernah buad saye sakit hati....dia sesangat lah suwikk....i love him..korunk mesti nak  kate aku playgirl kan kan??kate lah aku tak kesah...aku redha jer lah..Dalam kelas ramai jeles Ana dengan dia...cinta2 jugak tapi Ana tak abaikan pelajaran....Ana makin bersemangat untuk belajar kerana dia selalu tolong Ana...Adakah cinta kami akan kekal??InsyaAllah kalau ada jodoh ...right?? kami same kelas,kami same2 pengawas....auu ....Ana jatuh cinta dengan dia sejak kami menjadi pengawas...tak thu kenape tibe2 jatuh hati dekat dia...but dia suka kan Ana terlalu lame tapi dia malu nak cakap..Dulu dalam kelas Ana dengan dia ..tak habis2 gaduh...setiap hari plak tu....okay lah sampai sini jer cite nye....

i love him +i miss you.....

Saturday, 17 March 2012

cerita...

Greeting Text

Hai.. Hah korunk aper khabar??Ana sihat jer...Cuma 3 hari Ana tak sihat sebab Ana demam..wooahhh first time demam sebab lelaki macam bangang jer kan kan..hahah...Okay Ana tak banyak sangat kowt cerita just tadi pergi bandar...Ala mcm biasa lah kan ..Setiap hari Sabtu mesti lah kiteorg gi bandar sebab hari sabtu jer my mom dapat cuti...malam semalam Ana janji nak ikut abah n akak Ana pergi jogging tapi Ana malas..heheh...bukan malas sebenarnye tapi semalam tido lewat sebab tak dapat nak tido...pagi tadi abah kejut.. "Adik bangun kate nak ikut abah n akak gi jogging...then Ana jawab "urmmm....abah n akak jer lah pergi adik ngantuk lah..hehe....then abah Ana kate "umm..ikut awak lah ....dah pergi sembahyang then sambung tido.. Ana jawab "baik bos..hehe...then Ana bangun tido kul 10 pagi...hebat kan??haha..Bangun2 kena beleber dengan mama sebab bangun lambat...lepas kena beleber tu Ana pergi ambil tuala then pergi berendam dalam kolam..hohoho..terbaik kan Ana nie...dalam kul 11 pergi Capital Malls...Sebelum perg Capital Malls pergi singgah avon ...Ana dengan abah Ana berebut main Angry birds dalam galaxy tab..hohoh..galaxy tu untuk Ana but abah yang selalu main game..ala takper tak kesah pun..wewewewewe...then baru pergi Capital Malls...sampai jer tempat yang pertama kiteorg tuju ialah Tempat makanan hehe...masing2 lapar kan kan...So abah tanye tadi nak makan aper..Ana dengan megahnya jawab..Nak makan pizza...hehe..Ana makan banyak ooh..ialah orang lapar kan dari malam semalam tak makan...hehe...lepas makan tu mula lah tak larat nak jalan..then pergi cari cover henset yang kat belakang tu..pastu kakak terjumpa cover hello kitty mende lagi selok lah dia..okay Ana tak selok pun..haha..Lepas tu mama tanye nak pergi mane ..Ana jawab lah..."mama jom pergi tengok kasut baru..hehe..nak beli kasut baru..then mama ikut je lah...tapi takde kasut baru pun..last mama tanye nak beli tak?taknak lah..haha..pastu Ana jalan sorunk2 akak ,abah n mama jalan bertiga..then ade budak laki nak ngorat...korunk nak tahu Ana cakap aper kat dia?? Ana cakap...ee ..gatal nak mengorat anak dara orang..belajar pun tak habis lagi...hhaha..kejam kan ??.Ana dah fobia dengan cinta nie..Then Ana minta kat mama Ana nak gi BR... pastu pergi lah...dalam kul 3 petang kitaorg balik sebab masing2 tak sembahyang lagi..heheh......

Ana sayang keluarga Ana.... <3<3

Thursday, 15 March 2012

love

Greeting Text

Okay..Ana dah penat nak kejar cinta Ana tu...Ana rase buang mase je kejar dia ..Ana buang mase Ana untuk belajar..Okay mulut Ana memang mengatakan bahawa Ana benci dia tapi Ana tak boleh nak tipu diri Ana sendiri..Ana pernah kate dekat dia yang Ana takkan tinggalkan dia...Now Ana dah buktikan dah tapi dia??Mane semua janji2 ko...Sumpah setiap hari Ana menangis kerana dia..setiap hari jugak Ana tak makan...Ana jugak sakit sebab dia...Ana rindukan dia n I LOVE HIM SO MUCH...Kalau Ana kate Ana sayang dia sampai bile2 Ana memang akan sayang dia jer..takde orang lain boleh ganti kan tempat dia... Ana tak nak kehilangan dia...kenape dia tak nak orang lain tahu??takut susah ko nak ngorat orang lain?? Ape semua nie.............. Ko janji dengan aku ko taknak tinggalkan aku walau aper pun yang terjadi now...mane bukti ko yang ko sayang aku?? MANE JANJI2 KO DULU?? Aper yang dah terjadi sebenarnye?

Ana just nak A---- tahu yang Ana sayang a---- sorunk jer..Kalau a---- tak percaya boleh belah jer hati Ana nie...okay bye..takde mood.. :'(

Tuesday, 13 March 2012

diriku..

Greeting Text

   Hai...Ana nak cakap thanks dekat kawan Ana sebab dia dah cantik kan blog Ana yang buruk nie..wewewewe..terima kasih ...Now Ana nak cerita tentang diri Ana boleh kan?

   Nama Ana ialah Nur Farhana binti Baharim..umur Ana 13 tahun (belum genap)..Tarikh lahir Ana pada 31.5.1999.. Cube korunk teka Ana lahir kat ner??Okay adew yang dah thu kan kan? Ana dilahirkan di Hospital Tengku Ampuan Afzan...okay Ana bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Isap....sekolah best sangat2 cikgu2 semua nyer sporting..Unit-berunirform Ana Kadet Pertahanan Awam,kelab mesti lah kelab Seni&Budaya...*budak skpb tahu lah kenapa Ana ambil kelab tu...korunk nak tahu kenape Ana ambil kelab tu??okay mehh Ana nak cite sikit...Ana memang suke tarian sejak umur 6 thn..mesti korunk pelikkan??yelah mane tak pelik nyer..kawan2 Ana pernah kate mcm nie tau "eehh ko kan kasar macam mane boleh lembut bilew menari?? Ana just senyum jer..then Ana cakap kat dia "itu dah ditentukan Allah nak buad macm mane....permainan pulak mesti lah bola baling...Rumah sukan ialah rumah kuning..tak penah dapat rumah kuning...first time Ana dapat umah kuning...sejak darjah 1-5 Ana rumah merah ...then darjah 6 umah biru ..ting1 rumah kuning..takpe2 Ana akan buad rumah kuning jadi juara..ceii hahah...mcm boleh jer Ana nie kan...belum cuba lagi kan kan..nanti mane tahu...hah mule terkejut rumah sukan lain kuning jadi juara.....hohoho..

  Korunk rase Ana single or dah ditaken??Ana single lah beb..haha...Ana dah malas kowt nak couple2..yeaa mane taknye lelaki tu ajak couple then dia yang ajak putus pelikkan??takper lah...kite kena tumpukan 100% pada pelajaran kan kan??hohohohoho...okay lah sampai sini jer Ana nak cerita..nanti kalau ade cerita yang menarik Ana kongsi dengan korunk ..bubyee.....

Big Clap Hand !

Greeting Text
Saya nak bagi Big Clap Hand dekat mereka-mereka yg t'lah mengedit blog saye jadi comel macam ni!
Mereka yg BAIK BUDIMAN ialah:


Template by : Nurul Ain
Basecode : Nazihah Anuar 

Editor : Ayin Chocolate Pink

Saye bangge sangat ngan mereka smua. Mereka tu dah buat blog saya cantik :)
Terime kasih. One.Two.Three ! I love You.