Saturday, 17 March 2012

cerita...

Greeting Text

Hai.. Hah korunk aper khabar??Ana sihat jer...Cuma 3 hari Ana tak sihat sebab Ana demam..wooahhh first time demam sebab lelaki macam bangang jer kan kan..hahah...Okay Ana tak banyak sangat kowt cerita just tadi pergi bandar...Ala mcm biasa lah kan ..Setiap hari Sabtu mesti lah kiteorg gi bandar sebab hari sabtu jer my mom dapat cuti...malam semalam Ana janji nak ikut abah n akak Ana pergi jogging tapi Ana malas..heheh...bukan malas sebenarnye tapi semalam tido lewat sebab tak dapat nak tido...pagi tadi abah kejut.. "Adik bangun kate nak ikut abah n akak gi jogging...then Ana jawab "urmmm....abah n akak jer lah pergi adik ngantuk lah..hehe....then abah Ana kate "umm..ikut awak lah ....dah pergi sembahyang then sambung tido.. Ana jawab "baik bos..hehe...then Ana bangun tido kul 10 pagi...hebat kan??haha..Bangun2 kena beleber dengan mama sebab bangun lambat...lepas kena beleber tu Ana pergi ambil tuala then pergi berendam dalam kolam..hohoho..terbaik kan Ana nie...dalam kul 11 pergi Capital Malls...Sebelum perg Capital Malls pergi singgah avon ...Ana dengan abah Ana berebut main Angry birds dalam galaxy tab..hohoh..galaxy tu untuk Ana but abah yang selalu main game..ala takper tak kesah pun..wewewewewe...then baru pergi Capital Malls...sampai jer tempat yang pertama kiteorg tuju ialah Tempat makanan hehe...masing2 lapar kan kan...So abah tanye tadi nak makan aper..Ana dengan megahnya jawab..Nak makan pizza...hehe..Ana makan banyak ooh..ialah orang lapar kan dari malam semalam tak makan...hehe...lepas makan tu mula lah tak larat nak jalan..then pergi cari cover henset yang kat belakang tu..pastu kakak terjumpa cover hello kitty mende lagi selok lah dia..okay Ana tak selok pun..haha..Lepas tu mama tanye nak pergi mane ..Ana jawab lah..."mama jom pergi tengok kasut baru..hehe..nak beli kasut baru..then mama ikut je lah...tapi takde kasut baru pun..last mama tanye nak beli tak?taknak lah..haha..pastu Ana jalan sorunk2 akak ,abah n mama jalan bertiga..then ade budak laki nak ngorat...korunk nak tahu Ana cakap aper kat dia?? Ana cakap...ee ..gatal nak mengorat anak dara orang..belajar pun tak habis lagi...hhaha..kejam kan ??.Ana dah fobia dengan cinta nie..Then Ana minta kat mama Ana nak gi BR... pastu pergi lah...dalam kul 3 petang kitaorg balik sebab masing2 tak sembahyang lagi..heheh......

Ana sayang keluarga Ana.... <3<3

4 comments:

iffah said...

same2..ana,tak nak wat shoutbox ??

farhana said...

aku tak reti nak buad lah..

farhana said...
This comment has been removed by the author.
iffah said...

ala,ko gi jer kat blog kak lyssa faizureen,tekan tutorial..pastu cari la tuto pasal nk buad shoutbox..mane ruang follower ko??hehe,aq ni banyak komen skit..