Thursday, 15 March 2012

love

Greeting Text

Okay..Ana dah penat nak kejar cinta Ana tu...Ana rase buang mase je kejar dia ..Ana buang mase Ana untuk belajar..Okay mulut Ana memang mengatakan bahawa Ana benci dia tapi Ana tak boleh nak tipu diri Ana sendiri..Ana pernah kate dekat dia yang Ana takkan tinggalkan dia...Now Ana dah buktikan dah tapi dia??Mane semua janji2 ko...Sumpah setiap hari Ana menangis kerana dia..setiap hari jugak Ana tak makan...Ana jugak sakit sebab dia...Ana rindukan dia n I LOVE HIM SO MUCH...Kalau Ana kate Ana sayang dia sampai bile2 Ana memang akan sayang dia jer..takde orang lain boleh ganti kan tempat dia... Ana tak nak kehilangan dia...kenape dia tak nak orang lain tahu??takut susah ko nak ngorat orang lain?? Ape semua nie.............. Ko janji dengan aku ko taknak tinggalkan aku walau aper pun yang terjadi now...mane bukti ko yang ko sayang aku?? MANE JANJI2 KO DULU?? Aper yang dah terjadi sebenarnye?

Ana just nak A---- tahu yang Ana sayang a---- sorunk jer..Kalau a---- tak percaya boleh belah jer hati Ana nie...okay bye..takde mood.. :'(

2 comments:

iffah said...

takpe la,ana..ko consentrate je dgn plajrn..tak payh nak couple2,cintan2 ni..waste your time je weyh..aq brani ckp yg cinte kat skola ni mmg tak ke mane..mmg takkn setie nye la..mulut laki biase lah..jgn kusutkn kpale ko dgn mende2 cam gini..ko tgk aq,no couple,no problems..

farhana said...

haha..okay..thank bgi nasihat...buad nie ko orang ke 12 bagi aku nasihat n semangat...hehe.....sekrang aku dah fobia dengan lelaki..aku dah tak caye sangat dekat lelaki...