Tuesday, 13 March 2012

diriku..

Greeting Text

   Hai...Ana nak cakap thanks dekat kawan Ana sebab dia dah cantik kan blog Ana yang buruk nie..wewewewe..terima kasih ...Now Ana nak cerita tentang diri Ana boleh kan?

   Nama Ana ialah Nur Farhana binti Baharim..umur Ana 13 tahun (belum genap)..Tarikh lahir Ana pada 31.5.1999.. Cube korunk teka Ana lahir kat ner??Okay adew yang dah thu kan kan? Ana dilahirkan di Hospital Tengku Ampuan Afzan...okay Ana bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Isap....sekolah best sangat2 cikgu2 semua nyer sporting..Unit-berunirform Ana Kadet Pertahanan Awam,kelab mesti lah kelab Seni&Budaya...*budak skpb tahu lah kenapa Ana ambil kelab tu...korunk nak tahu kenape Ana ambil kelab tu??okay mehh Ana nak cite sikit...Ana memang suke tarian sejak umur 6 thn..mesti korunk pelikkan??yelah mane tak pelik nyer..kawan2 Ana pernah kate mcm nie tau "eehh ko kan kasar macam mane boleh lembut bilew menari?? Ana just senyum jer..then Ana cakap kat dia "itu dah ditentukan Allah nak buad macm mane....permainan pulak mesti lah bola baling...Rumah sukan ialah rumah kuning..tak penah dapat rumah kuning...first time Ana dapat umah kuning...sejak darjah 1-5 Ana rumah merah ...then darjah 6 umah biru ..ting1 rumah kuning..takpe2 Ana akan buad rumah kuning jadi juara..ceii hahah...mcm boleh jer Ana nie kan...belum cuba lagi kan kan..nanti mane tahu...hah mule terkejut rumah sukan lain kuning jadi juara.....hohoho..

  Korunk rase Ana single or dah ditaken??Ana single lah beb..haha...Ana dah malas kowt nak couple2..yeaa mane taknye lelaki tu ajak couple then dia yang ajak putus pelikkan??takper lah...kite kena tumpukan 100% pada pelajaran kan kan??hohohohoho...okay lah sampai sini jer Ana nak cerita..nanti kalau ade cerita yang menarik Ana kongsi dengan korunk ..bubyee.....

No comments: